Tarieven

Onderstaande tarieven en vergoedingen zijn van toepassing op de diensten van praktijk Zingeving bij verlies. Voor alle diensten geldt een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur. Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Vergoeding

Individuele therapie valt onder alternatieve geneeswijzen en kan voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen afhankelijk van de voorwaarden van je aanvullende zorgverzekering. Bekijk hiervoor het NFG Vergoedingenoverzicht.

Ik werk vanuit de complementaire zorg. Rechtstreeks aanmelden zonder wachtlijsten is hierdoor mogelijk. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging  van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en val onder de vakgroep VPMW (Vakgroep Psychosociale en Maatschappelijke Dienstverlening). Ik ben tevens aangesloten bij  de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg).

Ook ben ik als gecertificeerd rouw- en verliesbegeleider aangesloten bij het LSV (Landelijk Steunpunt Verlies), een kwaliteitslabel voor verlies- en rouwtherapeuten.

Individuele (online)therapie

Individuele sessies duren een uur. De kosten bedragen € 85,00  op werkdagen en € 95,00  ‘s avonds of in het weekend.

Partner- en gezinstherapie

Sessies partner- en gezinstherapie duren gemiddeld anderhalf uur. De kosten bedragen € 120,00  op werkdagen en € 130,00 ‘s avonds of in het weekend.

Dialoogwandeling

Een dialoogwandeling duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 120,00.

Lotgenotencontact

€ 120,00  voor 5 bijeenkomsten.

Praktisch

Als je na het kennismakingsgesprek kiest voor vervolggesprekken, stuur ik je een aanmeldformulier en praktische informatie. Na elk gesprek ontvang je per mail een afspraakbevestiging voor de volgende keer en de factuur.

Registraties

KvK: 81507062
Registratienummer NFG: 9400
AGB-code praktijk: 90069952
AGB-code E. van Stratum: 90111058
Inschrijfnummer RBCZ: 210627R
IBAN: NL77 ABNA 0468 5486 53